Poliţiştii din Dâmboviţa fac cercetări în urma unui conflict izbucnit, duminică seară, la Spitalul Judeţean din Târgovişte, între paznicul unităţii sanitare, angajat al unei firme private, şi un bărbat care l-ar fi stropit cu cafea pe motiv că nu l-a lăsat să asiste la recoltarea unor probe biologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din localitatea Malu cu Flori despre faptul că ar fi fost lovit de agentul de pază al Spitalului Judeţean din Târgovişte care nu l-a lăsat să intre în unitate.   

Bărbatul nu a suferit vătămari şi, imediat după ce a sesizat Politia,  a refuzat să depună plângere împotriva paznicului, precizează sursa citată.

Reprezentanţi ai spitalului au declarat, pentru News.ro, că incidentul s-a produs în condiţiile în care barbatul, care fusese implicat într-un accident rutier, nu a fost lăsat să asiste la recoltarea de probe biologice unui şofer care fusese implicat în acelaşi eveniment rutier şi pe care îl considera vinovat.

El i-ar fi spus paznicului că vrea sa asiste la recoltarea de probe pentru că vrea să fie sigur că operaţiunea se execută corect, iar pentru că a fost refuzat, a aruncat cu cafea spre paznic, au precizat reprezentanţii unităţii sanitare.

Aceştia au menţionat că un acest context paznicul a reacţionat. 

Spitalul nu a depus plângere în urma incidentului petrecut în incinta unităţii medicale, iar conducerea a precizat că pznicul este angajat al unei firme private, nu al unităţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.