Poliţiştii au descoperit în Bucureşti o cultură de cannabis, înfiinţată de un cetăţean francez, rezident în România. La percheziţii, anchetatorii au descoperit 58 de plante.Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 22 iunie 2020, poliţiştii antidrog din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. au efectuat 2 percheziţii domiciliare, în Bucureşti, pentru documentarea activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de  cultivarea plantelor de cannabis în vederea comercializării şi pentru consum propriu. În locuinţele percheziţionate, au fost descoperite şi indisponibilizate o cultură indoor ce conţinea 58 de plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, aproximativ 100 de grame de cannabis, 9 prăjituri ce aveau în conţinut şi THC, un grinder, aparatură specifică creşterii plantelor de cannabis, respectiv lampi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune şi  fertilizatori”, a transmis, marţi, Polişia Română.

Sursa citată a precizat că un bărbat de 35 ani, cetăţean francez, rezident în România, este bănuit că ar fi înfiinţat succesiv culturi de cannabis, în Bucureşti, începând cu luna ianuarie 2020, pe care ulterior le-ar fi comercializat. 

Bărbatul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, urmând să fie prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.