Traficul feroviar se desfăşoară pe un singur fir, duminică după amiază, între staţiile de cale ferată Buftea şi Periş, după ce un arbore a căzut pe linii din cauza vântului puternic, anunţă CFR Infrastructură. CFR a anunţat ulterior că trenul 5071 şi-a reluat circulaţia, tractat cu locomotivă Diesel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – CFR anunţă că trenul 5071 şi-a reluat circulaţia, tractat cu locomotivă Diesel,  duminică, la ora 19:15.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La ora 17.00, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (vânt puternic), un copac a căzut pe linia de contact, la Km. 22+900, între Buftea şi Periş, pe firul I. De asemenea, mecanicul tenului R 5071 a anunţat ruperea pantografului  trenului 5071, tot între staţiile Buftea – Periş”; informează, duminică, oficialii CFR Infrastructură.
 
Conform acestora, circulaţia celorlalte trenurilor se desfăşoară pe firul II de cale ferată. 
 
Pentru remedierea deranjamentului la linia de contact de pe firul I, între Buftea şi Periş, se intervine cu o drezină pantograf, iar pentru trenul R 5071 a fost îndrumată o locomotivă diesel.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.