Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Constanţa după ce a stropit-o cu benzină pe fosta concubină şi i-a dat apoi foc, femeia suferind arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de luni al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în 22 iulie a început urmărirea penală împotriva lui Niculae Nichifor, din satul Ciocârlia, judeţul Constanţa, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Anchetatorii au stabilit că în 21 iulie, în urma unui conflict cu fosta sa concubină, Niculae Nechifor a stropit-o cu benzină pe femeie şi apoi i-a dat foc.

Victima a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului, fiind transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Bărbatul a fost prezentat în 23 iulie Tribunalului Constanţa pentru a fi arestat preventiv, instanţa admiţând propunerea. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa în termen de 48 de ore de la pronunţare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.