Pompierii au intervenit vineri dimineaţă pentru a coborî de pe o casă din municipiul Constanţa un băiat de 15 ani care rămăsese blocat pe acoperiş. El a fost coborât cu ajutorul scării culisabile, fiind ajutat de un pompieri să ajungă jos în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineaţă, pentru salvarea unei persoane de pe acoperişul unei case din cartierul Palazu Mare al municipiului Constanţa.
La faţa locului s-au deplasat pompieri din cadrul Detaşamentului Fripis cu un o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj de prim-ajutor.
Echipele de intervenţie au văzut că pe casă se afla un băiat de 15 ani, care rămăsese blocat pe acoperiş şi nu se mai putea da jos.
El a fost coborât cu ajutorul scării culisabile. Un pompier a urcat pe scară, l-a ajutat apoi pe băiat să urce pe aceasta, cei doi coborând apoi în siguranţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.