Un poliţist constănţean a fost arestat preventiv pentru luare de mită, după ce a primit bani, 30 de sticle de whisky, 10 sticle de şampanie şi un miel pentru a interveni şi a influenţa o anchetă penală într-un dosar legat de infracţiuni rutiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că în 18 august a fost reţinut peste 24 de ore un agent de la un post de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pentru luare de mită, în formă continuată.
 
“În perioada mai-septembrie 2019, a pretins şi primit de la un martor-denunţător, în mai multe tranşe, suma totală de 6.000 de lei şi produse alimentare (30 sticle de whisky, 10 sticle de şampanie şi un miel), cu scopul de a îndeplini acte contrare atribuţiilor sale de serviciu ca organ de cercetare penală (obţinerea de acte publice contrafăcute sau audierea unui martor mincinos) şi de a propune procurorului clasarea cauzei penale în care denunţătorul era cercetat pentru comiterea unei infracţiuni privind siguranţa circulaţiei rutiere”, se arată în comunicat. 
 
Agentul de poliţie a fost prezentat, miercuri, Tribunalului Constanţa, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.