Traficul pe DN1 Cluj-Napoca - Oradea, în judeţul Cluj, oprit miercuri dimineaţă în urma unui accident soldat cu moartea unei persoane, în care au fost implicate un autoturism şi un TIR, a fost reluat, pe o bandă alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul pe DN1 Cluj-Napoca - Oradea, la kilometrul 536+400 de metri, în zona carierei Morlaca din judeţul Cluj, a fost reluat pe o bandă alternativ.

Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri din cauza unui accident în care au fost implicate un TIR şi un autoturism.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Un şofer de 63 de ani din Harghita, care se deplasa pe direcţia Cluj-Napoca - Oradea, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, unde a lovit frontal un TIR”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Şoferul autoturismului a decedat în urma impactului, potrivit sursei citate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.