Toate cele unsprezece persoane rănite după ce un microbuz s-a răsturnat pe DN 1, în judeţul Cluj, au fost transportate la spital, un băiat de 17 ani, grav rănit, fiind dus la Târgu Mureş cu elicopterul SMURD. Opt dintre răniţi sunt minori, fiind elevi din judeţul Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ISU Cluj au precizat, sâmbătă, că toate cele unsprezece persoane rănite în accidentul produs pe DN 1 au fost transportate la spital. Un băiat de 17 ani rănit grav, a fost dus cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş. Trei dintre victime au fost descarcerate de echipajele de pompieri.

Opt dintre răniţi sunt minori, fiind elevi din Bacău.

Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări se pare că şoferul ar fi adormit la volan, iar microbuzul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Dn cauza rănilor, şoferul nu a putut fi testat.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.