Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Cluj după ce, alături de un altul, ar fi ameninţat o fată de 18 ani, iar ulterior i-ar fi adresat afirmaţii intimidante şi ameninţări cu acte de violenţă unui alt tânăr, pentru declaraţiile făcute de acesta în faţa anchetatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Cluj, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, cercetat pentru  ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei.
 
”Cauza se află în atenţia poliţiştilor din data de 18 octombrie a.c., iar cercetările au fost demarate faţă de doi tineri, de 20 de ani. Din cercetările preliminare s-a stabilit că unul dintre aceştia ar fi ameninţat cu acte de violenţă o tânără de 18 ani, iar ulterior, cel de-al doilea, ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în direcţia acesteia”, au arătat poliţiştii.
 
În 19 octombrie, cei doi tineri au fost identificaţi, iar în baza mandatelor de aducere au fost duşi la secţia de poliţie pentru continuarea anchetei, fiind întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
”În urma continuării investigaţiilor, azi, 23 octombrie a.c, a fost completat probatoriul, fiind dispusă extinderea urmăririi penale cu privire la comiterea infracţiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, faţă de unul dintre tineri. Poliţiştii au dispus reţinerea acestuia, în contextul în care, la data de 20 octombrie a.c., în timpul unei discuţii telefonice-video, ar fi adresat afirmaţii intimidante şi ameninţări cu acte de violenţă celuilalt tânăr, ca urmare a declaraţiilor date de acesta din urmă în faţa organelor de urmărire penală. În cauză sunt continuate cercetările sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a menţionat IPJ Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.