Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Craiova au depistat cinci persoane bănuite că ar fi înşelat cu peste 1.000.000 de euro mai mulţi cumpărători ai unor imobile nou construite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 23 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova şi procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Craiova au depistat şi condus la audieri 5 persoane cercetate pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Astfel, în urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi indus în eroare şi prejudiciat 24 de persoane la momentul încheierii şi derulării unor antecontracte, acte adiţionale şi contracte de vânzare – cumpărare a unor imobile nou construite, care ar fi fost promise spre vânzare sau înstrăinate către mai mulţi promitenţi - cumpărători sau cumpărători”, a transmis, vineri, Poliţia Român.

Sursa citată a precizat că prejudiciul rezultat în urma săvârşirii acestor infracţiuni este de 1.138.770 de euro.

Un bărbat, de 68 de ani, cetăţean italian cu domiciliul în Craiova, a fost reţnut, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de către magistraţii Tribunalului Dolj.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.