Cei doi tineri care au ameninţat un taximetrist din Timişoara, l-au legat de mâini şi i-au lipit bandă adezivă pe gură, după care i-au furat banii, telefonul mobil şi o tabletă, au fost arestaţi preventiv, joi, de Judecătoria Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magistraţii Judecătoriei Timişoara au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi tineri, de 21 şi 28 de ani, care au fost prinşi miercuri seară la Lugoj, la trei zile după ce au tâlhărit un taximetrist din Timişoara. 

Cei doi sunt acuzaţi de tâlhărie calificată.

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat a urcat într-un taximetru, în zona centrală a municipiului Timişoara, şi i-a solicitat şoferului să îl ducă în localitatea Giroc, aflată lângă oraş. Pe drum, însă, clientul s-a răzgândit şi i-a spus taximetristului să modifice traseul şi să intre pe o străduţă de la marginea oraşului, într-o zonă de vile.

”În noaptea de 29 spre 30 octombrie, sub ameninţarea unor arme, care ulterior s-au dovedit a fi nereale, ar fi deposedat un bărbat de 36 de ani, taximetrist, de o tabletă, un telefon mobil şi 50 de lei. Poliţiştii au găsit telefonul mobil sustras asupra unuia dintre bănuiţi”, se arăta într-un comunicat transmis, miercuri seară, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş.

Ulterior, bărbatul, aflat pe bancheta din spate a maşinii, i-a cerut şoferului să oprească pe o stradă, iar din nişte tufe de pe marginea drumului a ieşit un alt bărbat, care avea o cagulă pe faţă şi care a urcat în taximetru.

Unul dintre cei doi bărbaţi i-a pus taximetristului un pistol la tâmplă, iar celălalt i-a pus un cuţit la gât şi i-a cerut banii încasaţi în cursul zilei de sâmbătă. Apoi, cei doi i-au luat şoferului telefonul şi tableta, au smuls staţia de la bordul maşinii, au luat cheile, după care l-au legat de mâini şi i-au lipit bandă adezivă pe gură. Ulterior, cei doi au fugit.

Taximetristul a încercat să-i urmărească pe cei doi, însă atacatorii l-au ameninţat cu moartea, astfel că şoferul a abandonat şi s-a aşezat pe marginea străzii. După câteva minute, prin zonă a trecut o maşină, iar taximetristul l-a rugat pe şofer să sune la 112. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.