Circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, sâmbătă dimineaţă, pe autostrăzile A2, tronsonul Drajna - Constanţa, şi A4 Ovidiu - Agigea, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub o sută de metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2, tronsonul Drajna - Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

Din acelaşi motiv, se circulă îngreunat şi pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea (vizibilitate sub 100 de metri).

Poliţiştii le recomandă şoferilor ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers, să folosească în mod corespunzător luminile, iar pe autostrăzi - să nu oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.