Anchetatorii au stabilit, în cazul de la Oraviţa, că poliţistul şi-a ucis iubita - cu care avea un copil de un an şi două luni - cu mai multe lovituri de cuţit, apoi s-a sinucis. Deocamdată nu se cunoaşte motivul crimei urmate de sinucidere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, Andrei Sandu Hosu, a declarat pentru News.ro că s-a stabilit, în urma cercetărilor, că bărbatul, poliţist de meserie, a ucis-o pe concubina sa, apoi s-a sinucis.

"A fost o crimă urmată de sinucidere între doi concubini cu o situaţie materială bună. Ambii se aflau în zona dormitorului. Ea se afla chiar în dormitor, iar el pe holul care ducea din dormitor spre baie. Va fi destul de dificil de stabilit mobilul crimei. Acum încă audiem familiile celor doi, vecini, prieteni. Ea avea multiple leziuni de autoapărare, două lovituri în zona inimii şi una la gât i-au fost fatale. El avea multiple leziuni de automutilare, însă fatală i-a fost o lovitură în zona inimii", a declarat Andrei Sandu Hosu.

Potrivit anchetatorilor, cei doi concubini aveau împreună un copil de un an şi două luni, însă acesta se afla în momentul respectiv la bunicii paterni.

Mama bărbatului a fost cea care i-a găsit pe cei doi morţi în locuinţă, joi dimineaţa. Aceasta a alertat autorităţile şi poliţiştii, precum şi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au deschis o anchetă în acest caz.

Trupurile celor doi au fost transportate la Medicina Legală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.