Trei dintre tinerii din Buzău care au fost reţinuţi pentru tâlhărie după ce, în urmă cu aproape două săptămâni, au intrat în locuinţa unor pensionari din Vrancea, i-au ameninţat şi i-au bătut pe oameni, furând din casă 20.000 de lei au fost arestaţi preventiv în timp ce al patrulea este cercetat sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magistraţii Judecătoriei Focşani au aprobat, joi, arestarea preventivă a trei dintre tineri, cel de-al patrulea fiind pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

În noaptea de 11 februarie, cei patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani au spart geamurile şi au forţat intrarea în locuinţa a doi pensionari din satul vâncean Dealu Sării. Cu feţele acoperite, aceştia i-au trezit din somn pe bătrâni, i-au bătut şi i-au ameninţat moartea, cerându-le banii din casă, potrivit Poliţiei Vrancea.

După ce au luat economiile bătrânilor, în cuantum de 20.000 de lei, cei patru au fugit pe islazul din spatele casei bătrânilor.

Pensionarii au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma şocului şi a rănilor suferite.

Miercuri, poliţiştii au făcut trei percheziţii, cei patru suspecţi, toţi din judeţul Buzău, fiind prinşi.

”Poliţiştii secţiei rurale Jitia sprijiniţi de lucrători din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Vrancea şi IPJ Buzău au efectuat trei percheziţii domiciliare în municipiul Buzău şi comuna Săpoca, fiind identificate mijloace de probă şi sume de bani ce ar proveni din săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prejudiciul cauzat fiind recuperat în proporţie de 20%”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, Bogdan Toader..

Potrivit unor surse judiciare, doi dintre suspecţi sunt nepoţi ai victimelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.