Trei bărbaţi din Galaţi, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă şi de înşelăciune, au fost prinşi în flagrant, înainte să se întâlnească, în oraşul Buzău, cu un bărbat pe care-l cunoscuseră pe internet şi care urma să le vândă miez de nucă. Anchetatorii aveau informaţii că suspecţii voiau să îl bată pe bărbat şi să îi fure marfa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău, Doiniţa Mihalache, cei trei bărbaţi din Galaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 42 de ani, sunt cunoscuţi pentru comiterea unor infracţiuni cu violenţă şi înşelăciune pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila.

Luni dimineaţă, cei trei aveau o întâlnire, pe raza oraşului Buzău, cu un bărbat de 40 de ani din Bacău, cu care au intrat în contact în urma unui anunţ pe un site de vânzări, şi care trebuia să le vândă miez de nucă. În fapt, spun anchetatorii, cei trei indivizi urmau să se întâlnească cu băcăuanul, să-l bată şi să-i fure marfa.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În urma informaţiilor deţinute, poliţiştii din Buzău au organizat un flagrant în trafic, oprind cele două maşini cu care indivizii se deplasau pe raza oraşului.

”Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au stabilit că un grup format din trei persoane din municipiul Galaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 42 de ani, urmează să comită, pe raza municipiului Buzău, infracţiuni cu violenţă asupra unei persoane în vârstă de 40 de ani, din judeţul Bacău. De îndată au fost luate măsuri operative, reuşindu-se prinderea în flagrant a celor trei bănuiţi, în timp ce se deplasau cu două autoturisme pe raza municipiului Buzău. De asemenea în urma verificărilor, în cele două autoturisme cu care se deplasau aceştia au fost identificate mai multe mijloace de probă, susceptibile că ar fi fost folosite la comiterea de infracţiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Doiniţa Mihalache.

Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, ulterior fiind predaţi poliţiştilor din cadrul IPJ Brăila în vederea continuării cercetărilor şi documentării întregii activităţi infracţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.