Pompierii din Buzău intervin miercuri dimineaţă pe o stradă din Râmnicu Sărat unde, în timpul unor lucrări de canalizare, un utilaj a lovit o ţeavă, înregistrându-se scăpări de gaze. Mai multe peroane au fost evacuate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ISU Buzău,  pompierii militari acţionează pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor în municipiul Râmnicu Sărat, unde a fost semnalată o ţeavă de gaze fisurată. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Echipajele operative au evacuat zona, au asigurat şi  balizat perimetrul afectat şi supraveghează atent locul evenimentului.

De asemenea, la locul evenimentului sunt prezente 2 echipaje de la Distrigaz.

Şapte persoane care locuiesc pe strada respectivă au fost evacuate preventiv, în timp ce reprezentanţii Distrigaz au întrerupt alimentarea cu gaz.

Conform unor surse, incidentul s-a produs în timpul unor lucrări la canalizare iar un utilaj dislocat în zonă a lovit  ţeava de gaze.

Pe strada pe care a avut loc avaria sunt doar două case, în rest fiind câmp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.