Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit, luni seară, în comuna Scorţoasa din judeţul Buzău, unde peste 100 de hectare au fost cuprinse de flăcări. Focul este favorizat de vântul care suflă cu putere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Buzău, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, produs în comuna Scorţoasa.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autocisternă, 2 ATV şi 2 microbuze (2 ofiţeri şi 48 subofiţeri).
 
În sprijin intervin echipe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău dar şi reprezentanţi din cadrul SVSU Scorţoasa.
 
Intervenţia este extrem de dificilă din cauza vântului puternic. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.