Poliţiştii din Buzău au destructurat o grupare de proxeneţi care acţiona pe raza municipiului Buzău, unde închiriau apartamente în care tinerele pe care le racolau se prostituau, în acest fel membrii grupării obţinând peste 30 de mii de euro. Doi bărbaţi au fost reţinuţi în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gruparea a fost destructurată în urma unor percheziţii desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Ialomiţa şi Mehedinţi, sub coordonarea procurorului de caz.

Descinderile au avut loc în oraşele Feteşti şi Drobeta Turnu Severin, la trei persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări a reieşit că în perioada august – decembrie,  suspecţii, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, din Feteşti şi Cernavodă, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către cinci tinere din Ialomiţa şi Cernavodă, în apartamente închiriate pe raza municipiului Buzău, însuşindu-şi sumele de bani obţinute astfel.

Din activitatea infracţională, aceştia ar fi obţinut aproximativ 30.000 de euro.

În acest caz au fost audiate 13 persoane, inclusiv din judeţele Cluj şi Constanţa, şi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 40 de grame de bijuterii, peste 13.000 de lei, precum şi telefoane mobile şi laptop-uri.

Doi tineri în vârstă de 23 şi 30 de ani au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi în cursul zilei de joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, în vederea luării măsurilor legale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.