Peste 100 de percheziţii au loc miercuri în Bucureşti, într-un dosar penal privind punerea in circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Sunt vizate magazine din IDM Basarab.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La aceasta oră, Poliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectuează 114 percheziţii la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, în cadrul unui dosar penal privind punerea in circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, anunţă Poliţia.
Aproximativ 400 de poliţişti sunt implicaţi în desfăşurarea acestor activităţi, pe raza sectorului 1.
”Bunurile identificate  sunt ridicate, urmând a fi dispuse măsuri legale.Întreaga acţiune a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, precizează Poliţia Capitalei.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.