Un bărbat a fost transportat în comă la spital, duminică la prânz, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ trei metri la Cetatea Feldioara, din judeţul Braşov, unde de trei ani au loc lucrări de modernizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, un bărbat a căzut de la aproximativ trei metri la Cetatea Feldioara.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat bărbatului primul ajutor, apoi l-a preluat şi transportat în comă la spital.

Cetatea Feldioara se află, de aproximativ trei ani, într-un amplu proces de reabilitare. Lucrările, în valoare de 15 milioane de lei, bani de la Consiliul Judeţean Braşov şi Primăria Feldioara, ar urma să se încheie în luna septembrie, când cetatea va fi reintrodusă în circuitul turistic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.