Patru bărbaţi au gost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au agresat un bărbat pe o stradă din localitatea Romanu. Conflictul a avut loc vineri, cei implicaţi fiind ulterior identificaţi şi găsiţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 10 mai a.c., la ora 21:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe raza localităţii Romanu, ar fi avut loc un conflict între doi bărbaţi. În urma probatoriului administrat au fost identificaţi şi depistaţi doi bărbaţi în vârstă de 34 şi 36 de ani, ambii din comuna Gemenele şi doi tineri de 17 şi 23 de ani, tot din comuna Gemenele”, a transmis, luni seară, IPJ Brăila.

Sursa citată a  precizat că, vineri seară, cei patru ar fi lovit cu obiecte contondente un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Romanu, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

”În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 32 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În noaptea de 12 mai a.c., în urma activităţilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pe cei patru bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a mai transmis sursa citată.

Luni, instanţa de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de cele patru persoane reţinute de poliţişti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.