Acţiunile de căutare a bărbatului de 78 de ani dat dispărut în judeţul Botoşani continuă, sâmbătă seară, după ce pe parcursul zilei peste 70 de politişti, pompieri, jandarmi şi voluntari cu autovehicule off-road, şenilate şi drone cu termoviziune au verificat 500 de hectare de pădure şi 100 de hectare de teren arabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit Poliţiei Judeţene Botoşani, poliţiştii desfăşoară în continuare activităţi în vederea localizării bărbatului dat dispărut, iar în acest moment se acţionează pe drumurile forestiere din pădure. 
 
”Astăzi, 3 septembrie, s-au efectuat scotociri pe o suprafaţă de 500 de hectare de pădure şi 100 de hectare de teren arabil, prin zone cu vegetaţie deasă şi teren abrupt, în condiţii de ploaie continuă. La activităţi au participat peste 70 de politişti, pompieri, jandarmi şi voluntari cu autovehicule off-road, şenilate şi drone cu termoviziune. S-au depus şi se depun în continuare eforturi considerabile, de către forţele de ordine, pentru localizarea bărbatului”, a arătat sursa citată.
 
FOTO: ISU Botoşani
FOTO: ISU Botoşani

Pompieri, jandarmi şi voluntari au început, sâmbătă, căutarea unui bărbat de 78 de ani care, vineri dimineaţă, a plecat de la domiciliul său din localitatea Vorona, judeţul Botoşani, şi nu a mai revenit. 

Potrivit ISU Botoşani, 30 de pompieri cu două şenilate, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD participă la căutarea bărbatului, în vârstă de 78 ani, dat dispărut în pădurea Vorona. 
 
”Verificările se desfăşoară atât în pădure, cât şi în zonele adiacente, suprafaţa scotocită fiind de aproximativ 11 kilometri pătraţi. Alături de pompieri, jandarmi şi voluntari, la căutări participă şi persoane care cunosc pădurea, ocupându-se cu transportul şi manipularea masei lemnoase”, preciza ISU Botoşani.
 
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani anunţa că bărbatul de 78 de ani din localitatea Vorona a plecat de acasă vineri dimineaţă, pentru a se deplasa în pădurea din extravilanul localităţii Vorona, dar nu a mai revenit.
 
Bărbatul se numeşte Constantin Mariţanu, are aproximativ 1,7 m, 70 de kg, ochi căprui, păr grizonat. La data dispariţiei purta îmbrăcăminte de culoare închisă. 
 
”Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a transmis IPJ Botoşani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.