Tânărul din Cluj căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi voluntari într-o pădure din judeţul Bitriţa-Năsăud, unde plecase la plimbare cu câinele, a fost găsit mort, joi, el fiind spânzurat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au găsit, joi, pe tânărul căutat. 
 
”Din nefericire, acesta era decedat, fiind găsit spânzurat, într-o pădure de pe Valea Măgheruşului”, au transmis aceştia.
 
Tânărul de 29 de ani, Răzvan Robert Roba, din Cluj-Napoca, plecase, miercuri, la plimbare cu câinele, în pădurea din apropierea casei de vacanţă din Sigmir, judeţul, Bistriţa-Năsăud, deţinută de familie, şi nu a mai revenit. Câinele s-a întors acasă, însă tânărul nu a fost găsit, fiind căutat de familie şi voluntari.
 
Ulterior, au fost constituite echipe formate din poliţişti, jandarmi, salvamontişti, pompieri, reprezentanţi ai SVSU Bistriţa şi voluntari care au făcut căutări în zona pădurii Sigmir.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.