Un bărbat de 41 de ani din judeţul Mureş a fost reţinut, miercuri seară, de poliţişti, după ce ar fi încercat să răpească de pe stradă, în comuna Nimigea de Jos, judeţul Bistriţa-Năsăud, o fată de 12 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, un bărbat din comuna Nimigea de Jos a sunat, miercuri, la 112 pentru a sesiza că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost abordată de un necunoscut care i-ar fi solicitat să se urce cu el în maşină. Fata a refuzat însă.

Poliţiştii au început cercetări în acest caz, pentru tentativă la lipsirea de libertate în mod ilegal.

"În după-amiaza acestei zile, politiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au identificat, pe raza localităţii Romuli, un bărbat in vârstă de 41 de ani, din judeţul Mureş, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de lipsire de libertate in mod ilegal", a transmis Polişia Bistriţa-Năsăud.

El a fost reţinut, miercuri seară, pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat parchetului cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi ulterior instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.