Un bărbat de 29 de ani din judeţul Cluj, care a plecat la plimbare cu câinele într-o pădure din apropierea casei de vacanţă din judeţul Bistriţa-Năsăud şi nu a mai revenit, este căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În acestă seară, a fost sesizat, prin 112, faptul că ROBA RĂZVAN ROBERT, în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat astăzi, în jurul orei 14.00, la plimbare cu câinele, în pădurea din apropierea casei de vacanţă din Sigmir, deţinută de familie, şi nu a mai revenit. Câinele s-a întors acasă, însă tânărul nu mai este de găsit, fiind cautat de familie şi voluntari în această după-masă”, a transmis, miercuri seară, IPJ Bistriţa-Năsăud.  

Poliţiştii au transmis şi semnaltemtele bărbatului: înălţime 1.80 metri, greutate 75-85 kg., păr negru.  

La data plecării purta o geacă de fâş de culoare albastră, blugi şi bocanci de culoare neagră. 

”Sunt constituite echipe, formate din poliţişti, jandarmi, salvamontişti, pompieri, reprezentanţi ai SVSU Bistriţa şi voluntari care efectuează căutări în zona pădurii Sigmir. Oricine poate să ofere informaţii cu privire la această persoană, este rugat să sune la Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, a mai precizat sursa citată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.