Un bărbat de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii bistriţeni după ce a condus o maşină fără permis, se afla sub influenţa substanţelor psihoactive şi a dat oamenilor legii actul de identitate al fratelui său. Mai mult, el a încercat să fugă de poliţişti, fiind prins de aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bistriţa-Năsăud, miercuri seara, poliţiştii Biroului Rutier au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 26 de ani, din Viile Tecii, cercetat pentru infracţiunile de fals privind identitatea, conducere fără permis şi conducere sub influenţa unor substanţe psihoactive.

“Acesta a fost depistat în municipiul Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism şi a fost oprit în trafic, pentru control, de un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică. La solicitarea poliţiştilor, acesta ar fi prezentat actul de indentitate al fratelui său. În momentul în care poliţiştii au observat că este o altă persoană decât susţine, acesta a încercat să fugă, însă a fost prins, imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Bistriţa pentru audieri”, a transmis IPJ Bistriţa Năsăud.

Bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că are dreptul de a conduce suspendat din august 2018.

Tânărul a rămas în arestul IPJ Bistriţa-Năsăud, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi, poliţistii îl vor prezenta instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Bistriţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.