Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort pe un câmp din apropierea localităţii gălăţene Cavadineşti, fără urme de violenţă, astfel că medicii presupun că, cel mai probabil, decesul acestuia a fost cauzat de căldura excesivă, însă conform procedurilor Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Acesta este al doilea caz de deces provocat de caniculă în judeţul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, a declarat duminică pentru News.ro că un echipaj al Ambulanţei a fost solicitat să intervină, sâmbătă seară, în zona comunei Cavadineşti, unde a fost găsit un bărbat decedat.

Polinschi a precizat că bărbatul nu avea urme de violenţă, iar decesul a fost cauzat, cel mai probabil, de căldura excesivă.

Potrivit lui Polinschi, bărbatul a fost găsit mort sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, însă el era decedat de câteva ore.

Medicii de pe Ambulanţă au anunţat Poliţia, care a declanşat o anchetă în acest caz.

"Este vorba despre un bărbat de 50 de ani care a fost găsit decedat pe câmp. Nu prezenta urme de violenţă, iar trupul lui a fost preluat de către medicii legişti pentru efectuarea necropsiei. Conform procedurilor, s-a deschis un dosar penal de cercetare pentru ucidere din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ GAlaţi, Andreea Rogojină.

Din primele date a reieşit că bărbatul se afla pe acel câmp cu vacile la păscut.

Polinschi a mai declarat că în ultimele 24 de ore echipajele de ambulanţă au intervenit pentru salvarea a patru persoane care s-au simţit răudin cauza caniculei şi au fost transportate la spital.

Acesta este al doilea deces provocat de canicula din ultimele zile, după ce joi un bărbat de aproximativ 60 de ani, din municipiul Galaţi, a murit pe stradă în urma unui stop cardio-respirator.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.