Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a accidentat mortal o femeie, pe o trecere de pietoni din Bucureşti. Şoferul era sub influenţa alcoolului la momentul accidentului şi ar fi încercat să fugă, fiind oprit de un martor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Brigada Rutieră a anunţat, joi, că un bărbat a fost reţinut pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.
 
Accidentul a avut loc miercuri dimineaţă, în jurul orei 06.00, pe Bulevardul Poligrafiei, unde şoferul unei autoutilitare a lovit, pe trecerea de pietoni, o femeie care traversa.
 
"După producerea accidentului rutier, conducătorul autoutilitarei ar fi încercat să se sustragă, plecând de la locul producerii acestuia, însă a fost împiedicat de un martor, care l-a condus la locul producerii evenimentului, până la sosirea primului echipaj de poliţie, fiind predat acestora. Poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest a celui în cauză, rezultând faptul că acesta se afla sub influenţa alcoolului", a arătat sursa citată.
 
În urma impactului, femeia a suferit leziuni traumatice care au condus la deces. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. 
 
În baza probatorului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, bărbatul a fost reţinut, ulterior Judecătoria Sectorului , emiţând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.