Poliţiştii din Bacău au reţinut doi fraţi, în vârstă de 17, respectiv 18 ani, sub acuzaţia de ultraj,. În timp ce oamenii legii discutau cu fratele cel mic, acuzat de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, cel mare a vrut să lovească un poliţist cu o sticlă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ancheta în acest caz a început după ce, în 26 aprilie, un bărbat de 52 ani, din comuna Vultureni, a sesizat prin 112 faptul că un tânăr de 17 ani, din localitate, a intrat fără drept în locuinţa sa şi l-ar fi agresat.
 
"Poliţiştii l-au căutat pe tânăr şi l-au identificat la un bar din localitate. În timp ce echipajul de poliţie discuta cu tânărul pentru a stabili situaţia de fapt, acesta a devenit recalcitrant proferând injurii şi ameninţări la adresa poliţiştilor. S-a intervenit pentru a-l imobiliza pe tânăr, moment în care fratele acestuia, de 18 ani, în încercarea de a-i asigura scăparea, ar fi încercat să-l lovească pe unul din poliţişti cu o sticlă”, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie judeţean Bacău.
 
Cei doi fraţi au fost reţinuţi, ei fiind duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.