Un bărbat de 49 de ani a fost accidentat mortal, luni seară, de o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din comuna Filipeşti, judeţul Bacău. Poliţiştii afirmă că autospeciala ISU era în misiune şi avea semnalele luminoase pornite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc la Filipeşti.

”La data de 29 august a.c., o autospecială din cadrul ISU Vrancea, aflată în misiune, având semnal luminos în funcţiune, în timp ce se deplasa pe DN 2, în comuna Filipeşti, din direcţia Botoşani către Vrancea, a surprins şi accidentat mortal un bărbat, de 49 de ani, din judeţul Neamţ, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Conducătorul autospecialei nu se afla sub influenţa alcoolului”, a transmis Poliţia Bacău.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, în care fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Ancheta este preluată de Parchetul Militar Iaşi, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Reprezentanţii ISU Vrancea au arătat că eventuale măsuri se vor stabili în urma anchetei.

”Confirmăm evenimentul. La acest moment cazul se află în ancheta organelor de cercetare competente. În funcţie de rezultate, se vor pune în aplicare măsurile care se impun”, au precizat reprezentanţii ISU Vrancea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.