O autospecială de Poliţie a fost lovită, luni dimineaţă, de un tren în satul Fărei, comuna vrânceană Garoafa, traficul feroviar fiind blocat. În urma accidentului, un poliţist a fost rănit, el rămânând încarcerat în maşina Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele date furnizate de Biroul de Relaţii cu Presă al IPJ Vrancea, o autospecială de poliţie a fost lovită de un tren, la trecerea la nivel cu calea ferată, în satul Făurei, comuna Garoafa.

Din primele date, în maşina de Poliţie se afla o singură persoană, ajutorul şefului de post din localitatea Garoafa, care a rămas încarcerată în urma impactului între autospecială şi tren. Potrivit primelor informaţii, poliţistul nu s-ar fi  asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.

Maşina de Poliţie a fost izbită în plin de un tren de călători care venea de la Bucureşti şi se îndrepta spre Iaşi. Autospeciala de Poliţie a fost târâtă 500 de metri.

Poliţistul urmează să fie descarcerat şi să fie transportat la spital, el fiind conştient.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.