Doi bărbaţi din Piteşti sunt suspectaţi că au furat o semiremorcă încărcată cu anvelope în valoare de 100.000 de euro, din curtea unei firme. În urma anchetei Poliţiei, cei doi suspecţi au fost identificaţi şi reţinuţi, iar marfa a fost recuperată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Argeş, furtul a avut loc în urmă cu o săptămână, iar hoţii au furat anvelopele aflate într-o remorcă.
„Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 07 spre 08 iunie a.c., cei doi ar fi sustras, din curtea unei societăţi comerciale, o semiremorcă, încărcată cu anvelope în valoare de 100.000 de euro. Ulterior, ar fi încărcat marfa (aproximativ 1100 de anvelope) într-o altă semiremorcă şi într-o autoutilitară şi le-ar fi transportat în comuna Râca, într-o hală”; informează, joi, Poliţia Argeş. 
Miercuri, poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale i-au identificat şi reţinut pe suspecţii din acest dosar. Este vorba despre doi bărbaţi de 36 de ani, respectiv 46 de ani, ambii din Piteşti. Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de joi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Pe parcursul anchetei, prejudiciul a fost recuperat şi restituit firmei păgubite.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.