Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani au provocat un scandal în autogara din Arad, după ce l-au bătut pe şoferul autocarului care îi aducea din Italia. Ei erau nemulţumiţi de faptul că autovehiculul avea o defecţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de joi al Jandarmeriei Arad, un echipaj de Jandarmerie a fost direcţionat, miercuri după-amiază, de către operatorul 112 la sediul unei autogări din municipiul Arad, unde era reclamat un scandal cu participarea mai multor persoane.
 
 
Ajunşi acolo, jandarmii au identificat persoana apelantă, care a declarat că a fost lovită cu pumnii şi picioarele, indicând că agresorii sunt trei persoane dintr-un grup. 
 
"Scandalul ar fi fost provocat în urma unor neînţelegeri. Cei trei bărbaţi, pasageri într-un autocar, veniseră din Italia. Ajunşi în Arad, şoferul a constatat că autocarul prezintă o defecţiune care trebuie remediată imediat pentru a mai putea continua deplasarea. Pasagerii au fost anunţaţi cu privire la acest aspect, însă după mai multe ore de aşteptare, răbdarea lor a cedat şi au început să ceară socoteală firmei de transport.
De la discuţii civilizate şi până la scandal nu a fost decât un pas. În momentul în care şoferul a încercat să le explice situaţia şi complexitatea remedierii defecţiunii, trei bărbaţi au sărit la bătaie, lovindu-l pe acesta cu picioarele în zona capului provocându-i leziuni care au necesitat consult medical de specialitate”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Arad. 
 
În urma verificărilor efectuate şi a declaraţiilor martorilor, jandarmii i-au identificat pe cei trei autori ai agresiunii, cărora le-au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Este vorba de doi bărbaţi din Braşov şi unul din Vrancea, vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani. Ei au fost şi amendaţi cu câte 200 de lei.
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.