Două persoane au fost rănite, miercuri, după ce un autoturism şi un camion s-au ciocnit, în localitatea Săvârşin, judeţul Arad. Una dintre victime era inconştientă, fiind făcute manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul. Traficul rutier pe DN 7 este oprit pe ambele sensuri de mers. Bărbatul care a murit avea 50 de ani, iar rănitul este un tânăr de 18 ani, ambii fiind pasageri în autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Din primele cercetări a reieşit că un bărbat de 65 de ani, cetăţean turc, în timp ce conducea un autocamion pe D.N.7, în Săvârşin, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Toc. Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 50 de ani, din Toc, şi rănirea unui tânăr de 18 ani, din Toc, ambii pasageri în autoturism”, a transmis IPJ Arad.

Potrivit sursei citate, testarea cu aparatul alcooltest a conducătorilor auto a indicat că aceştia nu se aflau sub influenţa alcoolului. 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
 
Cercetările sunt continuate de poliţişti într-un dosar penal, întocmit pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

UPDATE - ”Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului medical. Cea de-a doua victimă a fost transportată la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare”, a transmis ISU Arad.

Pompierii au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un camion, s-a produs în localitatea Săvârşin.

Acolo au fost trimise o autospecială cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ.

FOTO: ISU Arad
FOTO: ISU Arad

”În urma accidentului au rezultat două victime, dintre care una în stare de inconştienţă. În aceste momente au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD. Cea de-a doua victimă este stabilă, conştientă şi cooperantă”, a transmis ISU Arad.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri ale DN 7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.