Aproximativ 10 kilograme de droguri au fost confiscate de poliţişti de la traficanţi sau consumatori de stupefiante, după percheziţiile făcute în ultimele două săptămâni, la grupări infracţionale, potrivit Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 20 ianuarie - 2 februarie, poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate au făcut 181 de percheziţii, în dosare instrumentate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, la locuinţele a 277 de persoane suspectate în dosare în care se fac cercetări pentru trafic de persoane, trafic şi consum ilicit de droguri, criminalitate informatică şi spălare de bani.

În urma administrării probelor, 104 dintre suspecţi au fost reţinuţi sau arestaţi, iar şapte  sunt cercetaţi sub control judiciar, arată, duminică, Poliţia Română.

Poliţiştii au ridicat la percheziţii 152 de comprimate de ectasy, un gram de heroină, 198 de grame de haşiş, 4.305 grame de cocaină, 15 comprimate şi 5.117 grame de canabis, 39 de seminţe de canabis, 70 de plante de canabis, nouă doze de LSD, 15 timbre de LSD, 67,6 grame de substanţe psihoactive, 686 de plicuri cu etnobotanice şi 439 alte plicuri, trei cântare electronice şi 10 grindere.

De asemenea, anchetatorii au pus sechestru asigurător sau au confiscat 50.069 de lei, 113.935 de euro, 13 HDD-uri, 23 de laptopuri, 3 unităţi centrale, o tabletă, 27 de cartele SIM, 51 de medii de stocare, 61 de telefoane mobile, şapte carduri bancare, patru arme, 1.260 de petarde, 21 de litri de alcool etilic, 200 de etichete autocolante, 2.000 de pachete de ţigări şi un autoturism.

La acţiuni au participat aproape 500 de poliţişti de la srtucturile de combatere a criminalităţii organizate, sprijiniţi de alte structuri centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.