Aproape 50 de şoferi care circulau pe autostrăzi cu viteză excesivă au fost depistaţi de poliţişti în ultima săptămână. Cea mai mare viteză a fost de 246 de kilometri la oră, potrivit Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 6 - 10 septembrie, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale care acţionează pentru siguranţa traficului rutier pe autostrăzile A1, A2 şi A3 au depistat 48 de şoferi care circulau cu viteze excesive - 181 şi 246 de kilometri la oră.

Viteza maximă a fost înregistrată pe segmentul Râmicu Vâlcea - Deva, unde un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost depistat conducând o motocicletă, spre Vâlcea, cu viteza de  246 kilometri la oră. El a fost amendat cu 2.900 de lei li i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Şoferii au fost sancţionaţi cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei şi le-au fost reţinute permisele de conducere pentru 90 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.