Poliţiştii au demarat o anchetă în cazul unui copil dintr-o localitate suceveană care a suferit răni în zona feţei, după ce a manevrat greşit o armă de tir găsită de fratele său în pădure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copilul, în vârstă de 13 ani, din localitatea suceveană Solca, a descoperit arma în curtea casei sale, după ce fratele său, de 17 ani, a găsit-o în aceeaşi zi în pădure. Este vorba despre o armă de tir, cu aer comprimat, care prezenta urme de degradare.

Băiatul cel mare şi-a auzit la un moment dat fratele ţipând, acesta din urmă descărcând în mod accidental respecta armă.

Copilul a fost dus de către tatăl său la spital, fără însă a fi necesară internarea acestuia, întrucât rănile provocate în zona feţei erau superficiale.

Poliţiştii suceveni au declanşat cercetări în acest caz pentru a stabili atât provenienţa armei, cât şi împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.