Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis o anchetă în cazul unui elev de clasa a X-a de la Liceul Teoretic Băneasa din judeţul Constanţa care ar fi fost agresat de un profesor. Până acum, în acest caz nu a fost depusă nicio plângere la Poliţie sau la conducerea unităţii de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa au anunţat că, vineri, la Liceul Teoretic Băneasa a avut loc, în timpul unei pauze, un conflict între un elev de clasa a X-a şi un cadru didactic. Profesorul l-ar fi agresat pe elev.

“În urma evenimentului, la nivelul unităţii şcolare se va constitui o comisie care să verifice faptele sesizate, declaraţiile elevului şi pe cele ale profesorului, urmând să se procedeze în conformitate cu prevederile legale. Menţionăm că la unitatea şcolară nu a fost depusă nicio sesizare din partea elevului sau a cadrului didactic. Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa va monitoriza desfăşurarea verificărilor făcute în unitatea şcolară”, a precizat ISJ Constanţa.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Poliţiştii constănţeni s-au sesizat din oficiu în acest caz, făcând cercetări pentru loviri şi alte violenţe. Ei urmează să cerceteze împrejurările în care s-a produs incidentul.

Oamenii legii spun că nu a existat un apel la 112 după acest incident şi nici nu a fost depusă vreo plângere penală deocamdată. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.