Traficul rutier se desfăşoară, miercuri seara, cu dificultate în zona municipiului Sebeş, din judeţul Alba, după ce un TIR încărcat cu pal melaminat s-a răsturnat chiar la intersecţia cu breteaua de ieşire din Autostrada A1, în zonă formându-se cozi de maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, traficul este îngreunat pe drumul naţional 1 între Alba Iulia şi Sebeş, iar în zona localităţii Lancrăm se circulă alternativ pe un singur sens, traficul fiind dirijat de către poliţişti, după ce un TIR încărcat cu pal melaminat s-a răsturnat chiar în zona bretelei de ieşire din Autostrada A 1 Sibiu - Orăştie.

În urma accidentului, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Astfel din cauza accidentului, în zona municipiului Sebeş traficul este îngreunat şi deja s-au format coloane de autovehicule pe DN1, sensul  Lancrăm - Alba Iulia, unde traficul rutier la această oră este intens.

Poliţiştii rutieri estimează că ansamblul de vehicule va fi ridicat peste două ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.