Trei tineri au fost amendaţi cu 2.000 de lei de jandarmii din Alba pentru că şi-au aşezat corturile pe malul râului Mureş şi au făcut grătar, iar alte trei persoane care fusese invitate acolo au primit un avertisment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Alba, şase tineri din localitatea Ciumbrud nu au dorit să renunţe la grătarul de 1 Mai, în ciuda faptului că autorităţile au făcut apel la populaţie să stea în case şi să respecte prevederile ordonanţelor militare.

“Trei dintre tineri şi-au aşezat corturile pe malul râului Mureş, între localităţile Pagida şi Ciumbrud, iar la <<petrecere>> au chemat încă trei prieteni. Nu au apucat să se bucure cum se cuvine, pentru că au fost surprinşi de o patrulă de jandarmi care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu”, au afirmat reprezentanţii Jandarmeriei Alba.

Trei dintre ei au fost amendaţi cu 2.000 de lei, iar ceilalţi au primit avertismente. Apoi, cei şase şi-au adunat lucrurile şi au plecat spre case.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.