Un bărbat de 51 de ani, cunoscut antrenor de tenis din oraşul Cugir, judeţul Alba, a fost reţinut, miercuri, ar fi agresat sexual una dintre eleve, în vârstă de 11 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, bărbatul în vârstă de 51 de ani este acuzat de viol, victima fiind una dintre elevele căreia îi preda tenis, în vârstă de 11 ani.

”Procurorul din cadrul Parchetului Judecătoriei Alba Iulia a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului P.I.,în vârstă de 51 ani şi fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de viol şi a formulat propunere de arestare preventivă a acestuia. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea şi a dispus luarea măsurii arestului preventiv faţă de inculpat pe o durată de 30 zile”, se precizează în informarea Parchetului Judecătoriei Alba Iulia.

Potrivit anchetatorilor, oamenii legii au fost sesizaţi de către tatăl fetiţei, căruia fiica i-ar fi povestit la ce a fost supusă de antrenor.

Bărbatul reţinut este un cunoscut antrenor de tenis din Cugir, care are la cursuri mulţi copii, el urmând să fie dus de către procurori în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.