Traficul rutier este aglomerat, duminică după-amiază, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers către Bucureşti, circulându-se în coloană de la ieşirea din Predeal până în Buşteni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la ora 14.00, traficul este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers către Bucureşti, circulându-se în coloană de la ieşirea din Predeal până în Buşteni.

Coloane de maşini s-au format şi pe DN7, în zona Bascov-Valea Ursului, pe sensul de mers Râmnicu-Vâlcea - Piteşti, deoarece unii şoferi încetinesc mai mult decât este necesar sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Conform sursei citate, pe DN7C-Transfăgărăşan, până la ora 15.00, se desfăşoară un maraton între Cabana Capra şi Bâlea-Cascadă, astfel că poliţiştii le recomandă şoferilor să fie prudenţi când depăşesc sportivii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.