Bărbatul din Iaşi care a înjunghiat un adolescent în autobuz pentru că mânca seminţe a fost reţinut pentru 24 de ore, în timp ce victima a fost operată la spitalul de copii din municipiu. Medicii susţin că obiectul ascuţit i-a provocat adolescentului o plagă în zona pieptului, la câţiva centimetri de inimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjiac a declarat că bărbatul care a înjunghiat copilul are 46 de ani, iar în urma audierilor a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire ilegale de obiecte periculoase.

Poliţiştii susţin că scandalul între bărbat şI tânăr a izbucnit în mijlocul de transport, bărbatul enervându-se că adolescentul mânca seminţe în autobuz şi arunca pe jos cojile.

"La un moment dat, suspectul a scos un fel de briceag, care era ataşat la setul de chei, şi l-ar fi înţepat pe tânăr", a declarat luni purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vîjiac.

Adolescentul înjunghiat duminică seară în autobuz a fost operat la spitalul Sfânta Maria din Iaşi, starea acestuia fiind stabilă.

Medicii susţin că obiectul ascuţit i-a provocat adolescentului o plagă în zona pieptului, la câţiva centimetri de inimă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.