Adolescenta din Alba Iulia dată în urmărire naţională după de a plecat de acasă şi nu mai revenise a fost găsită în localitatea Bucerdea Grânoasă, judeţul Alba, urmând să fie audiată de poliţişti pentru a se stabili dacă a fost victima vreunei infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţană Alba a anunţat, luni, că fata de 13 ani, din Alba Iulia, urmărită ca urmare a faptului că nu s-a mai întors la domiciliu, a fost găsită în localitatea Bucerdea Grânoasă.

Ea va fi audiată de poliţişti pentru a se stabili dacă a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost sesizaţi, duminică seară, de către un bărbat din Alba Iulia despre faptul că, în seara aceleiaşi zile, fiica sa, Anemone Maria Tică, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Imediat după semnalarea dispariţiei fetei au fost începute activităţile specifice în vederea depistării ei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional, preciza Poliţia Judeţeană Alba.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.