Administratorul unui local din Bucureşti în care nu se respecta distanţa fizică a fost amendat, sâmbătă seară, cu 6.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În continuarea activităţilor privind măsurile de prevenire şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 2 Poliţie a constat nerespectarea măsurilor de distanţare fizică într-o unitate de alimentaţie publică, fapt pentru care a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 6.000 de lei administratorului societăţii comerciale”, a transmis, sâmbătă seară, Poliţia Capitalei. 
 
Sursa citată a precizat că şi o persoană a fost sancţionată cu 1.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.