Şoferul unui autovehicul a fost rănit grav duninică dimineaţă, după ce a pierdut controlul volanului, iar maşina sa a ieşit de pe carosabil, pe autostrada A1, în zona localităţii Vânătorii Mici. Traficul în zonă este blocat pentru ca persoana rănită să poată fi preluată de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 43, în zona localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, rezultând vătămarea sa”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În vederea preluării şi transportului către spital, la faţa locului a aterizat un elicopter SMURD, motiv pentru care circulaţia rutieră este oprită total pe sensul de mers către Capitală pentru aproximativ 15 minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.