Ryan, în vârstă de 7 ani, de la canalul Ryan Toysreview, care prezintă jucării pe YouTube, are 17,3 milioane de admiratori şi este unul dintre cei mai populari influenceri, câştigând 22 de milioane de dolari într-un an, a estimat Forbes şi l-a clasat pe primul loc în topul starurilor în mediul online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei videoclipuri scurte l-au transformat pe puşti într-o vedetă internaţională pe internet,înregistrând 26 de miliarde de vizualizări de când el şi părinţii săi au deschis canalul de YouTube în martie 2015. 

"Sunt distractiv şi amuzant", a declarat recent Ryan într-un interviu pentru NBC, aşa a înţeles el motivele pentru care a ajuns celebru şi mini-milionar. 

Băiatul american, ca şi alţi copii de pe YouTube, este filmat în timp ce desface jucării noi, testează gadget-uri şi alte lucruri, explicând cum sunt făcute şi ce poţi face cu ele, la care adaugă o doză consistentă de râs şi entuziasm debordant. 

Majoritatea câştigurilor sale, în jur de 21 de milioane de dolari, vin din publicitatea afişată pe canalul său şi pe al familiei, Ryan’s Family Review.

El l-a depăşit pe vlogger-ul Jake Paul cu 500.000 de dolari, care se situează pe locul secund în topul Forbes. 

Grupul Dude Perfect, care este axat pe evenimente sportive, a realizat venituri de 20 de milioane de dolari, în timp ce Daniel Middleton, cunoscut pentru comentariile sale despre jocul Minecraft, a strâns 16,5 milioane de dolari. 

Pe locul cinci, Jeffree Star, makeup artist, a realizat venituri de 18,4 milioane de dolari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.