Un costum pe care l-a purtat actorul Robert Downey Jr. pentru a îl interpreta pe Iron Man, estimat la 274.000 de euro, a dispărut din depozitul în care se afla, a anunţat, marţi, poliţia din Los Angeles, scrie AFP.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest costum în culorile roşu şi auriu a fost purtat de Robert Downey Jr. în primul film al francizei cinematografice „Iron Man” („Iron Man - Omul de oţel”), care a avut premiera în 2008.

Ofiţerul Christopher No a spus pentru AFP că proprietarii depozitului, aflat în cartierul in Pacoima din Los Angeles, cred că acest costum a fost furat undeva între luna februarie şi data de 25 aprilie.

Christopher No a mai spus că acest jaf „neobişnuit” este considerat o prioritate şi că deocamdată detectivii nu au niciun indiciu în acest caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.