The Weeknd, artist recompensat cu trei premii Grammy, a lansat EP-ul „My Dear Melancholy”, care este disponibil pe platformele de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

EP-ul conţine şase cântece, dar şi un invitat special - French DJ Gesaffelstein - care a colaborat pentru piesele „I Was Never There" şi „Hurt You”.

Materialul discografic a fost produs de The Weeknd şi Frank Dukes, care a mai lucrat, între alţii, cu Daheala, Marz, Mike WiLL Made-It şi Skrillex.

Acesta este primul EP lansat de artist.

Cântăreţul canadian pop-R&B The Weeknd, pe numele său real Abel Makkonen Tesfaye, născut pe 16 februarie 1990, a debutat discografic în 2013, cu „Kiss Land”, căruia i-au urmat două albume de studio, cel mai recent - „Starboy” - fiind lansat în 2016 şi desemnat Best Contemporary Urban Album la gala premiilor Grammy din 2018.

În luna aprilie, The Weeknd va concerta în cadrul festivalului Coachella, unde capete de afiş sunt Beyonce şi Eminem.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.