"The Power of Love", un film biografic cu un buget de 23 de milioane de dolari despre cântăreaţa canadiană Celine Dion, este în lucru la studioul francez Gaumont, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preconizat să fie lansat în 2020, "The Power of Love" este cel mai recent proiect care spune povestea unui muzician celebru, după succesul "Bohemian Rhapsody", despre solistul trupei Queen, Freddie Mercury, şi viitorul "Rocket Man", despre cariera lui Elton John. 

"The Power of Love" va conţine unele dintre cele mai de succes piese ale lui Dion: "All by Myself", "My Heart Will Go On" şi "I’m Alive". Artista şi compania ei de înregistrări şi-au dat acordul pentru acest proiect şi drepturile pentru cântece. 

Filmul va fi regizat de Valerie Lemercier, care o va şi interpreta pe Celine Dion. 

Producţia va include povestea lui Celine Dion de la naştere, trecând prin viaţa ei modestă din Quebec în anii 1960 şi până la extraordinara faimă căpătată în adolescenţă, precum şi despre relaţia cu managerul şi soţul ei, René Angélil, şi familia ei. 

"The Power of Love" va fi filmat în principal în Franţa, producţia începând în martie pentru 18 săptămâni. 

Lemercier, care a regizat mai multe filme de succes printre care "Palais Royal!" şi "50 Is the New 30", a spus că a fost inspirată de puterea şi determinarea cântăreţei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.